Izvor: Kurir.rs
02.06.2020 u 10:24
0

ADVOKAT UHAPŠENE SE OGLASIO: Starletin branilac otkrio na čemu radi! (FOTO)

Miloš Stevanović, advokat Tijane Maksimović (28), poznatije kao Tijana Ajfon, kaže da će pokušati da je prebace u Bijeljinu iz Doboja, gde se nalazi u pritvoru nakon hapšenja u Suvom Polju.

– S njom sam u kontaktu, zadovoljna je uslovima. Danas mi je rekla da je tretman jako korektan i da je policija bila jako korektna i u Bijeljini i u Sarajevu. Mi ćemo pokušati što pre da je prebacimo u Bijeljinu, kako bi bila bliža svojoj porodici, a naravno radićemo na tome da ona bude što pre puštena iz pritvora“ – rekao je Stevanović.

PROČITAJTE I OVO

INFORMACIJA KOJA SVE ZANIMA: Evo kako da za 45 minuta saznate da li ste imali koronu i kako da SPASITE ŽIVOT NEKOME

DR MARIĆ O SVIM TAJNAMA NAJSTARIJEG ZANATA: Prostitutke samo šire noge i misle o novcu (VIDEO)

AGONIJA! NESTAO MARKO: Poslednji put viđen u Novom Sadu

UČEŠĆE ZA STAN I DO 30 ODSTO: Zbog posledica korone bankari jednu grupu građana stavili na CRNU LISTU

Kako kaže, u njihovoj advokatskoj kancelariji smatraju da se ovom slučaju dala prevelika pažnja.

– Reč je o jednoj običnoj zabavi na kojoj je bilo više ljudi. Mislimo da to nije ravnomerno prikazano. Optužbe se tiču organizacije kriminalne grupe gde nije fokus bio na Tijani, no s obzirom na to da je ona tako zvučno ime, medijski je ispalo kao da je ona tu jedino nešto kriva – objasnio je Miloš.

Ističe kako Tijana i njena obrana u potpunosti opovrgavaju kriminalna dela koja joj se stavljaju na teret.

– Pogotovo onaj deo što se tiče prostitucije. Što se tiče prelaska granice, to je nešto čime će se tužilaštvo i dalje nastaviti baviti i mi ćemo uložiti žalbu na rešenje o određivanju pritvora koje još uvek nismo dobili – poručio je.

Podsetimo, Tijani je određen jednomesečni pritvor.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter