Izvor: HappyBSC
02.06.2020 u 10:32
0

JECAJI ODJEKNULI VILOM! DVA DRUGA PO ALKOHOLU RAME UZ RAME PRKOSE SETI: Zabrana da viđaju decu za OTREŽNJENE VEKA I BUĐENJE

U raskošnoj vili „Parova“ na dnevnom redu su i teme o kojima naši takmičari govore sa strahom i zadrškom. 

Naime, Pavao Vladilo, iako poznat kao popularan i neodoljiv za žensku energiju u vili, ovaj put sa suzama u očima govori o svom ddtetu i to sa najbojim sagovornikom na ovu temu iskusnim rijaliti igračem Ivanom Marinković koji ima isti problem. 

– Ja dete ne viđam odavno. Razumem da sasm kriv za neke stvari, ali ne mogu da shvatim da neko budse toliko surov i da m zabrani da vidim sopstveno dete za koje živim iako to nisasm pokazivao na najbolji mogući način – objasnio je sa knedlom ui grlu fitnes instruktor.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

EKSKLUZIVNI SNIMCI! AMERIČKA POLICIJA KRVNIČKI SE OBRAČUNAVA SA GRAĐANIMA! (VIDEO)

CRNA GORA OPET NA NOGAMA! BRANE SE SVETINJE, ponovo kreću LITIJE!

OHLADILO SE MORE U GRČKOJ Fenomen nezabeležen zadnjih 20 godina!

AMERIKA TONE U ANARHIJU! MASOVNE TUČE, PLJAČKE, UBISTVA – NEMOĆ NAJMOĆNIJE DRŽAVE SVETA! (VIDEO)

Na ove reči nadovezao se Ivan Marinković i to sa neočekivanim razumevanjem jer kako i  sam navodi on ga najboje shvata i razume. 

– Ja razumem i tvoje stanje i bol. Ja sam samo jednom bio u centru za socijalni rad . Vidim dete na silu ili slučajno. Onaj ko nije u našoj situaciji ne razume kako semi osećamo – rekao je rijaliti takmičar osme sezone. 

NJih dvojica su imali brojne sukobe ali jedno drugom u kriznim vremenima i teškim trenucima su najbolja podrška i rame za plakanje.

Mnogi takmičari su nisko udarili obojicu rijaliti igrača s obzirom na to da su i oni u pojedinim momemntima bili surovi prema njima, ali su ovaj put iste ignorisali. 

Marinkovići Pavao su bili dovoljnio jedno drugom, i uz red suza i red sete evocirali uspomene i upijali priču sagovornika koji je na redu da govori. 

Da li će ovaj razgovor biti uvertira za bolji odnos dvojice alfa mužjaka u vili ne saznaćete ukoliko ostanete uz Happy BCS portal i Happy TV. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter