Izvor: Happy BSC
10.02.2021 u 13:03
0

ALA IH JE ISPROZIVALA! TANJA uz kafu ogovara sve, a najviše NJEGA!

Tanja je od ranog jutra krenula da priča o svima. Ona je uz prvu kafu komentarisala dešavanja u vili.

Osvrnula se na svađe i poslednje događaje, ali i na sve što se desilo.

PROČITAJTE JOŠ: 

Tužilaštvo TRAŽI PRITVOR za dvojicu pripadnika MUP: Osumnjičeni da su SARAĐIVALI sa Veljom Nevoljom

ĐOKOVIĆU, SVAKA ČAST! Vilander hvali Novaka: „Dobro je da postoji neko takav“

SRBIJA PRIMER EU! BBC o sjajnim rezultatima vakcinacije kod nas

– Kakvi su ovo ljudi koji se svađaju oko komada hleba. Ne znaju bre da se ponašaju na televiziji. Umesto da imaju neke priče koje će ovde biti zanimljive oni se svađaju oko hrane – rekla je Tanja.

Uz to je još prokomentarisala da je sedela pored Minje i da je videla kako se ona i Uroš gledaju preko stola, i da između njih postoji nešto.

Kako će Tanja dalje komentarisati dešavanja u vili ostaje da vidimo. Ona je uvek oštra na jeziku i ume da pogodi ostale baš tamo gde ih najviše boli.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter