Izvor:
07.06.2017 u 01:37
0

ALEKSANDRA JECALA U PROGRAMU: Novinarka ispričala u kakvom stanju se nalazi Karađorđevo imanje, a šteta je paprena!

Novinarka "Kurira" Marija Dejanović večeras je u emisiji "Upoznajte Parove" ispričala da je njihova ekipa išla u Kaluđericu, na imanje Srboljuba Subotića koje je nedavno izgorelo.

– Spaljena mu je štala u kojoj je bila oprema za konje, hrana za životinje, tu je bilo pilića i mačića. Šteta je između 6 i 7 hiljada evra. Mi smo odradili celu reportažu, to je izašlo u novinama. On tvrdi da je to uradio Aleksandar Čabarkapa – ispričala je novinarka.

– Mogao je bilo ko to da uradi, ne liči mi na Čabarkapu – prokomentarisao je Mungos.

– Aleksandar Čabarkapa nije mogao da izađe iz zatvora, ali sve to može da se organizuje – dodala je Aleksandra Subotić koja je ceo razgovor pratila preko plazme.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter