Izvor:
18.05.2017 u 01:09
0

ALEKSANDRA SUBOTIĆ ZA HAPPYTV.RS – II DEO: „Davida i mene ništa ne može da rastavi, pa ni ova nesreća!“

U nastavku pročitajte drugi deo intervjua sa Aleksandrom Subotić.

1.Da li se kaješ zbog nekih stvari? Gledaoci se javljaju i pružaju podršku tebi i Davidu, ali ima i onih koji govore da se nisi čuvala, išla si bosa, go stomak, žurke…

-Ja ništa nisam uradila što bi dovelo do pobačaja. Jesam išla u japankama ali u vili je konstantno 26 stepeni, na žurkama sam bila aktivna dok sam se osećala dobro, sve uslove sam imala. Pričala sam sa doktorom i stres mi je došao glave.

2.Da li misliš da će posle gubitka bebe tvoja veza sa Davidom oslabiti ili naprotiv, ojačati?

-Ja imam osećaj da je David ona moja srodna duša i moja prava ljubav – nas ništa ne može da razdvoji makar se sve nesreće ovog sveta udružile u jednu. Jednostavno teško nam je i tućni smo ali prebrodićemo to i znam da ćemo jednog dana imati porodicui uživaćemo u tome.

3.Čije su te reči juče najviše umirile?

-Davidove naravno. Brine se o meni kao o maloj povređenoj devojčici, celo jutro me je tešio dok sam plakala ne dozvoleći na sekundu da pokaže koliko je njemu teško. Tri sata su mi neprestano lile suze – uplašila sam se, sve mi se skupilo, ja sam već jednom kroz ovo prošla ali tada nisam imala dečka koji je bio uz mene. Sada imam muća i ne mogu da vam objasnim koliko to znači.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter