Izvor: Happy BSC
16.02.2021 u 17:34
0

BELLS POKUŠAVA DA SE DODVORI KADRINIM FANOVIMA! Izabela OMRAŽENA, Elvinova ARMIJA apeluje, NISU ZABORAVILI OVO!

Izabela Alijoski i Elvin Kadrić su imali veoma lepu i bajkovitu romansu, koju su započeli u sedmoj sezoni zabavno-humorističkog programa „Parovi“, a završili malo nakon završetka pomenutog serijala.

Armije fanova nisu mogle ni da naslute da će ova ljubavna priča doživeti kraj.

S obzirom na to da Slađana Petrović od samog starta nije bila za ovu vezu, ljudi koji su bili za Bells i Kadru, kivni su i danas na brinetinu majku.

PROČITAJTE JOŠ

VUČIĆ sutra sa zvaničnikom ruske Dume: Tema odnosi Srbije i Rusije!

DETALJI PUCNJAVE U ARANĐELOVCU: Osumnjičeni pištolj krio u dvorištu!

ON JE GLAVNI SUDIJA: Grk odlučuje o sudbini crveno-belih, a ovo su njegovi pomoćnici

Elvin godinama nije bio u rijalitiju, ali njegovi fanovi su neumorni i možda čak i jači od onih koji se konstantno vrte u zabavno-humorističkom programu.

Kadrini fanovi smatraju da je Izabela drugarica sa Nejlom zato što je ona iz Sarajeva, pa se prema njihovim rečima Bells šlihte ljudima koji su je omrzli zato što je šutnula njihovog miljenika.

– Ubacite našeg Kadru u Parove da ispriča svoju stranu priče. Verujemo da će dobro pobediti zlo – apeluju fanovi.

Da li će im se uslišiti molba, ostaje da ispratimo u narednom vremenskom periodu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter