Izvor:
16.09.2016 u 15:14
0

BOŽE, HVALA TI NA SVEMU: Zbog ovih fotki, Maci se smeje ceo INTERNET! (FOTO 18+)

Bosanska pevačica Senada Nurkić, poznata kao Maca Diskrecija, nakon izjave da je devica, čime je šokirala ali i nasmejala mnoge, sada je otišla korak dalje i spojila nespojivo.

Ona je objavila fotografiju na kojoj joj je bradavica izvirila iz oskudne haljine ali ono što je šokantno jeste njen komentar pored slike.

Bože, hvala ti na svemu – napisala je starleta.

Nakon nekoliko sati izbacila je još jednu fotografiju sa skoro golim grudima ali ovoga puta nije pokazala koliko je "religiozna".

Kad mi je loše setim se kakve s*se imam, i odmah mi bude lakše – otkrila je Maca.

Obožavatelji su je upozorili da joj je ispala bradavica, u slučaju da nije primetila, ali Diskrecija nije pridavala veći značaj tome.

HappyTv.rs
Foto: Instagram/maca.privatno

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter