Izvor:
26.01.2017 u 19:28
0

Briga ih za druge: Teodora zbarila novog učesnika, a ono što je poručila Mladenu, ostavilo je sve BEZ TEKSTA! (video)

Teodora Radojičić već neko vreme govori kako želi da ide kući pošto joj se sve smučilo. Naravno, jedan od razloga je i taj što njen dečko Mladen Vuletić nije sa njom.

Iako se između njih svašta dešavalo, ipak ga je Tea strpljivo čekala, bez obzira što je videla njegove slike sa drugim devojkama i saznala šta su mediji pisali o njemu.

No, nedavno su u "Parove" ušli Stefan i Dado, a Tea se baš sprijateljila sa Stefanom s kojim je đuskala napolju. Oni su se veselili uz pesmu "Avlije, avlije", a da li je ovom numerom želela da pošalje poruku ili pozdrav Mladenu, nismo sigurni.

Ipak, njih dvoje se lepo slažu, a šta će kasnije biti, ostaje nam da vidimo. Pogledajte video:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter