Izvor:
31.12.2016 u 17:55
0

Cela vila odzvanjala: Miljana JAUKALA na sav glas kada su joj rekli da je…

Miljana Kulić se u prethodnoj sezoni "Parova" ugojila neverovatnih 30 kilograma, a iako joj mnogi prebacuju zbog toga, ona je sinoć, sa suzama u očima izjavila da se ne stidi svog izgleda!

Naime, Miljana se posvađala sa Slađom Petrušić zbog haljina, a Nišlijki je teško palo što više ne može da se uvuče u krpice koje je nosila pre nego što se ugojila.

– Ja sam svesna da sam se ugojila, bila sam vrhunska riba, ali šta sad da radim. Nemojte i vi da mi stajete na muku. Moj momak me je prihvatio ovakvu kakva sam, pomirila sam se sa tim, radiću na svom izgledu kada izađem i to je to – plakala je Miljana, a onda ju je Jelena Krunić smirila.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter