Izvor: Happy BSC
26.05.2020 u 10:11
0

ĆERKA JE PREVAZIŠLA, IZRASLA U PRAVU LEPOTICU: Maćić ponosno POKAZALA svoje ZLATO! (FOTO)

Pre par godina, voditeljka „Parova“ Jelena Maćić je izjavila da joj žene zameraju što mnogo hvali svoju ćerku. Kad vidite kako njena naslednica sada izgleda, biće vam jasno da nimalo nije preterivala.

Poznata šminkerka, žustra tviterašica i tv lice Jelena Maćić, svoje stavove svakodnevno plasira na društvenim mrežama, ali privatan život trudi se da sačuva od radoznalih očiju javnosti.

GORI VATRA, STRAST JE RASPLAMSANA: Se*si MAMA u VRELOJ AKCIJI sa glavnim AKTEROM skandaloznog SNIMKA! (FOTO)

Ipak, kao ponosna majka ni ona ne može da odoli da se pohvali lepotom svoje ćerke Jovane, pa tako njihove zajedničke slike često osvanu na društvenim mrežama i uvek pokupe gomilu komplimenata.

NOVI PAR U VILI NAPRAVIO PRAVI SKANDAL: Ona PREVARILA oženjenog dečka, njegova supruga VRIŠTI, preti VATRENIM ORUŽJEM! (FOTO)

Jovana, koja je od mame šminkerke i tate fotografa Nenada Marjanovića nasledila umetničku crtu, ima 24 godine, bavi se takođe šminkanjem, ali i modelingom i crtanjem, što joj sudeći po njenom Instagram profilu i te kako dobro ide.

STIŽU SVATOVI I KUMOVI! Venčanje RIJALITI ZVEZDA zakazano u 12H! (FOTO)

Iako ovu majku i ćerku uvek prate komentari da veoma liče, Jelena često izjavljuje da ju je naslednica u svemu prešišala i da je ponosna što je rodila tako lepu, pametnu i sposobnu ćerku.

View this post on Instagram

@cyber_looney

A post shared by Jelena Macic (@zivot_po_jeleni) on

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter