Izvor:
12.02.2019 u 19:39
0

COKA NEMILOSRDNA! NAJSTRAŠNIJE IZVREĐALA OVU TAKMIČARKU: „Sukobile se pa rekle NEOPROSTIVE STVARI“!

Aleksandra Tasić Coka je imala žestok sukob sa Slađanom Petrović na koji nije stavila tačku.

– Kada je Nikola ustao izneo mišljenje Slađa se pobunila i rekla kako je ljubomoran, e to je ta najsujetnija osoba o kojoj sam pričala i najljigavija ovde, najveći folirant i ljiga. Juče je rekla kako se ne meša ni u čiji odnos a meni je rekla kako sam kue*etina i kako sam napravila dete radi rijalitija. Sram te bilo svojih pedeset godina i kako se ponašaš . Ono zašto se je*eš napolju i kako ćeš se je*ati. Sve ću vas komentarisati i imam pravo, i imam svoje mišljenje i za mene ste foliranti, onaj za koga ste pričali sve i svašta danas mi se ulizuješ u dupe. Niko na vas nije ljubomoran ovde jer ste nule bez jedne osobe – rekla je Coka.

– Devojka koju je momak ostavio dan pre nego što je ostala trudna, koji je rekao da bi voleo da mu devojka nije trudna jer nemaju budućnost, nema pravo da komentariše ničiju vezu. Iz Lakića izlazi ljubomora jer nikad nije preboleo Izabelu i iz njega hulja ljubomora – rekla je Slađana Petrović.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter