Izvor:
05.10.2016 u 21:59
0

CRNA DALILA ŠTA TI RADI IZA LEĐA? Izvesna Branka OTKRILA šta je Mladen RADIO dok je Mujićeva bila na „Maldivima“! (FOTO)

Bivši učesnik četvrte sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi", Mladen Vuletić zapalio je sinoć društvene mreže .

Naime, Mladen je sinoć na Fejsbuku, postavio fotografiju na kojoj se nalazi sa svojom novom devojkom.

Čim su ugledali sliku, fanovi su odmah počeli da pokazuju svoje sumnje, u to da je Mladen bio veran Dalili dok su bili u vezi.

Naime, pojavila se velika polemika oko toga, čak se pojavila i fotografija kako se Mladen nalazi u društvu izvesne Branke još dok je Dalila boravila u "Maldivima". Ta fotografija je izbrisana, ali su ostali komentari koji se nalaze ispod te fotografije od 22. avgusta 2016. godine.

U konverzacije ispod fotografije, učestvovala ja takođe bivša stanarka najpopularnije vile na Balkanu, starleta Maja Stevović.

Pogledajte, fotografiju:

HappyTv.rs
Foto: Facebook/ Malden Djoma Vuletic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter