Izvor:
29.09.2016 u 14:18
0

DA LI JE GASTTOZZ ZBOG OVOGA IZABRAO DUKIĆEVU? Na ovome Ružica može da ZAVIDI Zorici! (FOTO)

Kada se Zorica Dukić vratila u vilu "Parova" u kratkoj plavoj haljini, mnogi su prokomentarisali kako ona zaista ima stila jer svaka njena odevna kombinacija ostavlja bez daha. Ona je i za polufinalnu i finalnu noć ponela predivne, duge haljine, a pojedini učesnici su govorili kako je Zorica odraz prave drame.

Dukićeva je objavila fotku na Fejsbuku na kojoj je pokazala savršeno telo i odličnu kombinaciju, a njeni fanovi i pratioci su pisali kako je "Zorica klasa u odnosu na one ljude iz Parova", kao i poređenje sa Ružicom Veljković koja je isto zgodna devojka, ali nema stila kao Dukićeva.

Šta vi mislite o tome?

HappyTv.rs
Foto: Facebook/Zorica Dukic Draguljce

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter