Izvor:
26.12.2017 u 21:15
0

DALILA EKSKLUZIVNO ZA HAPPYTV.RS: Gasttozz više ne veruje Požgaju!

Dalila Dragojević i u ovoj sezoni je dokazala da je pravi rijaliti igrač, kao i da nema problema da svojim cimerima u lice kaže sve što misli o njima, te ne treba da čudi što je burno reagovala na "Poligraf" Aleksandra Požgaja. Dan nakon zanimljive večeri u vili "Parova", Dalila samo za Happytv.tv sumira utiska i ponovo govori koliko se razočarala u Aleksandra Požgaja.

Dalila, sinoć si zaratila sa Aleksandrom Požgajem tokom njegovog „Parografa“. Kakvo je tvoje mišljenje sada o njemu i da li zaista smatraš da „glumi žrtvu“?

– Nisam mogla da verujem šta čovek tradi zarad marketinga i da tako javno oblati porodicu, to mi ne ide u glavu nikako. Stala sam uz njega kada mu je bilo najteže ili sam barem ja tada mislila da bi mi vratio na takav način – strašno! Mene mogu da razočaraju samo ljudi koje volim, a u rijalitiju niko, jer je ovo igra i svi se bore na razne načine. Njegovu borbu ne opravdavam i neću nikada, jer je upetljao celu porodicu.

Veruješ li da je izjavio da si imala seks sa dečkom Nine Prlje?

– Naravno da verujem. Mladen ne bi nikada ne bi cinkario takve stvari, da mu on sam nije rekao takve gluposti.

Šta misliš? Kako je Dejan reagovao nakon tvoje navodne afere o kojoj se pročulo?

– Šta ima da reaguje kada zna da to nije istina i da su to priče koje plasiraju rijaliti igrači, jer nemaju ništa drugo da kažu o meni, nego da izmišljaju laži.

Da li ste Gasttozz i ti i dalje u dobrim odnosima ili si i njemu zamerila neke stvari?

– Nienad se takođe sinoć razočarao, ali on to ne iznosi na način na koji iznosim ja. Drugovi su, mislim da se podržavaju, ali će sigurno od sada biti neka distanca, bar što se tiče poverenja.

Šta misliš o Miljaninom ponašanju od pre neki dan? Da li je preterala?

– Naravno da je preterala, ali nju zaista ne bih komentarisala, jer je trudna i sasvim je razumno da se ponaša drugačije od očekivanog.

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter