Izvor:
17.05.2017 u 22:32
0

DALILA MUJIĆ ZA HAPPYTV.RS – I DEO: „Osećam krivicu zbog reči koje sam izgovorila Aleksandri!“

Dalila Mujić, jedna od najpoularnijih učesnica "Parova", juče se našla na meti kritika zbog nesrećnog događaja Aleksandre Subotić. Nju su proglasili za glavnog krivca za ono što se desilo. O tome smo sa njom razgovarali ovog puta.

1. Dalila, kako se osećaš nakon što su te skoro svi optužili da si kriva za Aleksandrin pobačaj?

-Ne znam šta da vam kažemosim da se osjećam jako joše iznutra. Osjećam se loše najviše zbog sebe da onda zbog tih odvratnih neljudskih komentara. Jednim djelom sebe osjećam krivicu zbog nekih riječi koje sam izgovorila a drugim djelom zbog toga što znam da moram nositi to breme "krivice" a to je sve bilo od Boga. Ne znam, jednoszavno osjećanja su mi pomiješana i loše sam jako psihički…

2. Ti si juče pričala sa njom. Šta ti je Aleksandra rekla? Da li je ona smatrala da si ti kriva?

-Da, pričala sam sa njom i sa Davidom. Ni jedno ni drugo ne smartaju da sam ja kriva niti me osuđuju kao pojedini. Aleksandri sam se izvinila za sve i rekla sam joj da sam tu šta god joj treba. Znam koliko joj je loše i razumijem je, ali isto toliko je meni teško zbog kompletne situacije. Aleksandra mi je rekla da je njoj sada najteže zbog Davida jer on dosta plače, dosta su maštali o svemu a onda je to sve palo u vodu.

3.Zorica Dukić je juče izjavila da ćeš profitirati iz ove priče sa Aleksandrom i Davidom jer ćeš biti žrtva. Da li se poistovećuješ sa Ružicom Veljković iz druge sezone i misliš li da je Dukićeva u pravu?

-Ne daj Bože da bilo ko profitira iz ove priče i da bilo ko gradi sreću na tuđoj neseći, pogotovo ne ja. Zoricu razumjem šta je htela da kaže ali isto tako ne želim taj profit. Ružica je sasvim imala drugaćiju situaciju od mene i ne možemo da se poredimo što se tiče ove situacije. Žrtva nisam samo osjećam jednim dijelom krivicu zbog svega i jako mi je teško slušati zle komentare oko sebe.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter