Izvor:
17.05.2017 u 23:46
0

DALILA MUJIĆ ZA HAPPYTV.RS – II DEO: „Dejan mi je rekao da dignem glavu i istrpim osude!“

U nastavku pročitajte drugi deo intervjua sa Dalilom Mujić.

1.Šta ti je Dejan rekao kad su te verbalno napali?

-Dejan je moja velika ljubav i moja najveća podrška. Hvala mu na svemu. On je bio uz mene u svakoj situaciji i to mu neću nikada zaboraviti. Rekao mi je da budem hrabra i da budem spremna na osudu od strane raznih ljudi i da je on uz mene do kraja.

2.Ko je bio na tvojoj strani kada su ućesnici skočili na tebe?

-Zaista ne znam, nisam bila tu. Čula sam da me je Mladen krivio za sve a da me je Miljana branila. Bila sam u dvorištu jer nisam mogla da slušam komentare od strane gledalaca tako da ne znam šta se dešavalo za stolom. Teško je kako god okreneš, ali valjda ćemo izgurati i ovo.

3.Šta ti misliš, zbog čega je Aleksandra izgubila bebu?

-Joj zaista ne bih o tome. Bilo je tu mnogo faktora koji su uticali na sve to. Mnogi objašnjavaju da se plod nije zakačio u matericu pa da je zbog toga došlo do pobačaja. Ne znam zaista, mnogo je stresna situacija i teško je pričati o tome. Bog i doktori najbolje znaju šta i kako.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter