Izvor:
17.05.2017 u 23:24
0

ALEKSANDRA SUBOTIĆ ZA HAPPYTV.RS – I DEO: „Svi koji su doprineli mojoj nesreći sami su svesni toga, ja im neću ništa reći!“

1.Aleksandra, nažalost, juče ste saznali da si izgubila bebu. Kako se osećaš?

-Meni malo grublje zvuči izgubili bebu – ne mogu to da prihvatim i kad to čujem jednostavno srce mi se cepa, ali zahvalna sam Bogu što je bio početak, tek sam ušla u drugi mesec jer da je trudnoća bila u poodmaklom stadijumu ja to psihički ne bi mogla da podnesem. Ovde se jako dugo borimo i ja i David i mi sve možemo da izdržimo ali moje telo nije uspelo. Teško mi je, fizilki sam dobro ali duša mi pati jer sam maštala o tome kako ćemo David i ja imati porodicu i zamišljala sam naš zajednički život sa tim detetom koga nažalost biti neće.

2. David je bio uz tebe, ali čije još prisustvo ti je u tom trenutku najviše falilo?

-Falilo mi je prisustvo moje bake Duške koja je bila uz mene jedina na svadbi i čije mi reči mnogo znače, znam da bi nam ona dala nadu i znala da me smiri jedina, ali osećam da je uz mene i trudim se da budem što smirenija i normalnija da njoj ne bude teško. Ali ne prestajem da razmišljam o mojoj Magdaleni.

3.Da li iskreno osuđuješ Dalilu za pobačaj? Ona je pokazala da joj je veoma žao, međutim svi su je verbalno napali i osudili.

-Zar je važno ko je kriv? Posledice se ne mogu izlečiti… Nikog neću kriviti svi oni koji su doprineli tome sami su svesni toga. Ja im neću reći ništa.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter