Izvor:
03.05.2017 u 18:09
0

DEJAN DRAGOJEVIĆ ZA HAPPYTV.RS: Dalila i ja smo neumorni! Imamo SEKS NON-STOP!

Koliko se tvoje mišljenje promenilo o pojedinim učesnicima od kada si u vili? O kome konkretno si najviše promenio mišljenje?

– Dosta se promenilo, za one što sam mislio da su najbolji i da nisu dvolični, ispalo je skroz pogrešno. Jako mi se promenila slika o nekim ljudima. Konkretno, mislim na najstariju grupu učesnika. Prviše prostih reči, vređanja, lažnih izjava, ogovaranja…

Da li ti se čini da bi i tvoja devojka Dalila želela veridbu, svadbu sa tobom kao što je imaju David i Aleksandra?

– Ne mogu o tome da razmišljam posle 5 dana veze. Sve to treba da ide svojim tokom. Nije to mala stvar i za rijaliti zato što je previše uticaja od spolja, ali i uticaja učesnika. Svi ti pozivi, gadosti koje su svi u stanju da izgovore. Čudna je ta svadba, veridba u zatvorenom prostoru, jako veliki korak za njih dvoje.

Kako si mama Bilji objasnio svoju vezu sa Dalilom s obzirom da je ona bila protiv nje?

– Nema potrebe da joj objašnjavam moju vezu baš iz razloga što je moja, a ne njena. Ona nije protiv nje. Mama je u nekom čudnom osećaju zbog Davida, pa joj je teško da i sa mnom prolazi kroz te komentare nebitnih ljudi koji svašta govore. Moja mama podržava svaku moju vezu, devojku. Njih dve će se slagati, već vidim.

U kakvim si odnosima sa snajkom Aleksandrom? Da li stvarno misliš da je ona najatraktivnija devojka u vili?

– U odličnim odnosima, zezamo se. Jako je šaljiva i zanimljiva. Još je buduća žena mog brata. Najatraktivnija je Dalila. Ona zrači seksipilom ima top stajling, držanje. Jednostavno zrači i odskače od svih devojaka.

Koliko puta ste ti i Dalila imali seks do sada?

– Ijao, kakvo pitanje. To ne mogu da vam kažem. Mladi smo, neumorni! Između nas postoji jaka hemija koja nas tako privlači!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter