Izvor:
18.10.2016 u 17:41
0

DEVOJKA IZ KAFIĆA U PODGORICI OTKRIVA: Uhvatila sam DALILU i MIRZU kada su pokušavali da…

Našoj redakciji se javila devojka iz kafića u kome često borave Dalila i njen dečko Mirza. Ona je odlučila da ispriča koliko je ovaj par divan i kako svi na njih gledaju pozitivno.

Ne poznajem ih lično,ali svima želim da imaju ljubav kao njih dvoje. Čast mi je da sam imala priliku da ih vidim u lokalu gde radim. Oni se uvek mljube i maze. Jednom sam ih uhvatila kada su pokušavali da se maze malo više, ali su shvatili da su na javnom mestu…Ma divni su, uvek lepo sređeni. Mirza je poznat u Podgorici kao dobar momak, i brat mu je sjajan. Svima želim da zrače kao ovaj ljubavni par – rekla je konobarica.

Inače, konobarica se javila zato što je čula mnogo pogrdnih komentara na račun ovo dvoje mladih ljudi.

HappyTv.rs
Foto:Facebook/Dalila Mujić

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter