Izvor:
02.01.2019 u 19:39
0

DINA GALORINI OTVORILA SRCE SAMO ZA HAPPYTV.RS: „Benjaminu je Ilijana bila samo prolazna avanturica! Imaće on šta da kaže!“ (FOTO)

Dina je u ekskluzivnom intervjuu samo za Happytv.rs otkrila šta misli o tome što je nazivaju rasturačicom brakova, o Ilijani Vagić kao i o mogućoj vezi sa Bakijem.

1. Nakon sinoćnjeg zajedničkog "Parografa" mnogi su zaključili da postoji nešto više između tebe i Bakija. Kako si ti zadovoljna ishodom?

-Oni imaju pravo da daju svoja mišljenja, da osuđuju, razmatraju, analiziraju, ali ništa više od toga. Baki i ja znamo najbolje.

2. Da li ti smeta što je zaživelo mišljenje u narodu da si rasturačica brakova. Misliš li da je to dobra promocija za tebe?

-Naravno da mi ne odgovara to, ne mislim da je dobra promocija za mene, ali najbitnije je da se ja tako ne osećam jer smo Baki i ja dobri prijatelji u rijalitiju, i ništa više od toga.

Da imamo nešto voše od toga, kamere bi zabeležile do sada.

3. Kako komentarišeš mišljenja takmičara da si se previše zaigrala, te u vezi sa Bakijem izvukla deblji kraj?

-Ne zanima me šta misle, tako pričaju iz sujete i ljubomore, bez ikakvih argumenata, imaju samo prazna izlaganja i to je sve.

4. Tvrdila si da je Ilijana Vagić lažni moralista, jer te kritikuje za ono što je sama radila, bila sa oženjenim čovekom u rijalitiju. On je izjavio da su imali seks u rijalitiju. Šta misliš da će se desiti kada Benjamin dođe u rijaliti i iznese sve detalje njihove veze. Da li će ona biti na stubu srama?

-Stojim iza toga da je lažni moralista. što pokazuje iz dana u dan. Benjamin je pametna i dobra osoba, dobro zna šta radi, ali ne da na sebe niti dozvoljava da ga neko pravi budalom, a pogotovo ne neka prolazna avanturica poput Ilijane Vagić. Imaće on itekako šta da kaže! A Vagićeva je odavno na stubu srama!

Happytv.rs
Foto.Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter