Izvor: Happy BSC
26.05.2020 u 09:44
0

ĐAVOLAK GA POSLAO U PAKAO: Upropastila mu BRAK, odvojila malu DECU OD njega, ne kaje se?! (FOTO)

Sinoć je gost vidovnjak prorekao subinu takmičarima raskošne vile „Parova“.

Naime, on je ispričao novoj učesnici, nešto što ju je totalno poremetilo.

NOVI PAR U VILI NAPRAVIO PRAVI SKANDAL: Ona PREVARILA oženjenog dečka, njegova supruga VRIŠTI, preti VATRENIM ORUŽJEM! (FOTO)

Kristina se, nakon što joj se obratio Zlatko i rekao da je vidi u Zapadanoj Evropi u Švajcarskoj i Nemačkoj u potpunosti šokirala, budući da niko nije znao da ona tamo ima nekog veoma važnog.

– Tamo mi boravi bivši momak – rekla je atraktivna plavuša.

STIŽU SVATOVI I KUMOVI! Venčanje RIJALITI ZVEZDA zakazano u 12H! (FOTO)

Ovo je odjeknulo kao bomba u vili i svi su gledali kako će Mili reagovati. Nije prošlo mnogo, kada je astrolog prešao na drugog, a Kristina se rasplakala.

Ona je ronila gorke suze, pa nije mogla da se smiri.

BEZ OPROŠTAJNOG PISMA! DEČKO JOJ SE UBIO: Kuknjava i jauci ODZVANJAJU zgradom! (FOTO)

Pod pritiskom vilenjaka i voditelja, priznala je mnogo toga – da je prekinula vezu sa dragim koji je u Nemačkoj, zbog njegove bivše žene, da je ušla namerno u vilu da bi mu se dokazala, da bi je gledao.

– Ušla sam da vidi da nisam sa njim zbog para, došla sam da sama zaradim.- govorila je Kristina kroz jecaj.

Oni su pokušali da saznaju koje je godište, kada je rođen, ali nije bilo potrebno, jer joj je astolog poručio da je on kraj njega i vidi.

Šta će se dalje dešavati, ostaje da ispratimo.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter