Izvor:
20.01.2019 u 03:27
0

ĐOLE OTKRIO VELIKU TAJNU: Evo zašto se Slađa nije protivila Izabelinoj vezi sa Benjaminom! Elvin joj smeta zbog… (FOTO)

Netrpeljivost Elvina Kadrića i potencijalne tašte, Slađe Petrović, već nedeljama je glavna tema u rijalitiju.

Đorđe Tomić rešio je da otkrije zbog čega se Slađa nije protivila ćerkinoj vezi sa Benjaminom Spahoviće, a smeta joj trenutni odnos koji ima sa Elvinom:

– Volela si Benjamina jer ima para. Kao i obično, želiš situiranog dečka za svoju ćerku, zbog toga ti Elvin ne valja – tvrdio je Tomić i pokrenuo lavinu komentara.

– Ne gubi se Đole, veza sa Benjaminom bila je zarad rijalitija. Benjo nema ništa! – umešala se izabela.

Petrovićeva je sve vreme negirala da su Đoletove tvrdnje istinite i tvrdila da ne podržava ćerkin seks u rijalitiju ni sa kojim od njih dvojice:

– Nikada se neću mešato u Izabelin odabir, ali smatram da je posledica s*ksa pred kamerama velika – objašnjavala je takmičarka.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter