Izvor:
16.11.2019 u 20:08
0

DRAMA MEĐU ZDRAVKOVIĆIMA! Večeras, u vilu ulaze majka i devojka Dušana Zdravkovića! OBRAČUN SA SLAĐOM I IVANIJOM!

ZABRANJENI SNIMAK ISPLIVAO NA POVRŠINU: EVO šta su Zdravković i Slađa radili u TAJNOJ SOBI! (FOTO, VIDEO)

Majka Dušana Zdravkovića, očajna što njen sin menja devojke gotovo svakodnevno, večeras, ulazi u vilu, spremna da sa Marijom Bogdanović, sinovljevom simpatijom reši sve dileme.

Posle burne veze sa Ivanijom, a zatim i sa Slađom, majka dolazi da mu očita lekciju.

– Dušan ne sanja šta ga očekuje, ali sasvim je izvesno da će biti šokiran – rekla je Jelena Zdravković. – Neću biti mnogo stroga, ali mora da se zna red i ponašanje prema ženama.

Tokom emisije "Upoznajte Parove", emitovana je pesma Dušana Zdravkovića, kao autobiografska, u kojoj se detaljno govori da Dušan menja devojke stalno i da se nije skrasio ni pored jedne.

Pošto je povredio Ivaniju, Dušan je rekao da bi želeo da ostanu prijatelji, posle čega je ona zaplakala i gađala ga čašom, zbog čega je završila u izolaciji.

NOVI LJUBAVNI TROUGAO NA POMOLU: Slađa i Zdravković šokirali javnost! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter