Izvor:
03.08.2018 u 16:51
0

EKSKLUZIVA: Nina otkrila planove za budućnost, fanovi će se oduševiti! Ali i kakvo mišljenje ima njena porodica o Mladenu! (FOTO)

U razgovoru sa voditeljkom u emisiji ,,Upoznajte parove", Nina Prlja otkrila je ekskluzivu.

Završavam knjigu, eto to su neki ozbiljni planovi. Biće izmenjena imena, moram, inspirisano će biti istinitim događajima, ali neke stvari moraju biti cenzuridani – ispričala je Nina, a zatim su prešli na temu kako su se proveli u poseti Nininoj baki

Ona njega obožava, kao i svi moji, i mama ga obožava. – dodaje Nina, s obzirom da su svi komentarisali da su njeni roditelji protiv braka sa Mladenom, ali oni su u emisiji to demantovali, te su ispričali da su posetili svu rodbinu, te da su se prelepo proveli, sa obe strane gostoprimstvo bilo je na nivou.

Sve vesti iz možete pratiti na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter