Izvor:
19.04.2019 u 15:49
0

EKSKLUZIVNO SAMO ZA HAPPYTV.RS: Nova takmičarka OTKRILA kako je prošla prva noć u vili! Ali i šta možemo očekivati od nje! (VIDEO)

Nova učesnica najgledanijeg rijalitija "Parovi" Jelena Komazec eksluzivno za naš portal happytv.rs otkrila prvi utisak o situaciji u vili.

Naime, Jelena se brzo snašla u vili Parova, odmah je sa skoro svima ostvarila komunikaciju, a prenoćila je u krevetu sa Milijanom i Milojkom, čiju vezu podržava.

Takođe, ona nam je otkrila da su svi ukućani veoma aljkavi.

Jelena je priznala da u vili nema njen tip muškaraca, Vuja joj je simpatičan ali je dodala da od nje ne možemo da očekujemo neku ljubavnu romansu.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter