Izvor:
17.09.2018 u 19:31
0

EKSKLUZIVNO ZA HAPPYTV.RS: Benjamin Spahović odlučniji nego ikad! Želi pobedu po svaku cenu!

Od kad je ušao, napravio je veliki veo intrige, te je podelio Srbiju na dva dela.

Ušao je kao čovek koji ima ženu i dete koji ga čekaju kod kuće.

Međutim, još prve nedelje sedme sezone rijalitija ,,Parovi“, uspeo je da osvoji srce mlade Šveđanke i internacionalne rijaliti zvezde, Izabele Anderson.

Prevarivši svoju ženu, te ispovest na ,,Parografu“, Benjamin se popeo u sam vrh naslovnih strana.

Ekskluzivno za naš portal otkriva da nema konkurenciju, te na naše pitanje da li mu je pao kamen sa srca nakon što je video da mu je izabranica na drugom mestu, on odgvara:

– Znao sam da će moja raja glasati za nju, to sam i molio sve vreme – a zatim nam je rekao ko po njegovom mišljenju je trebao da napusti vilu:

– Svakako je trebao Zoran publika je dobro glasala ovaj put –

Kako je poznato, Benjina majka, Silvana je tokom jučerašnjeg dana došla da poseti svog sina, te tim povodom nije želela da komentariše buduću snajku Izi, već je izjavila da cela porodica podržava Aleksandru, jer sa njom ima dete, ali da mu se niko ne može mešati u izbor svoje devojke.

Na pitanje kako se oseća povodom toga, jedan od najintrigantnijih takmičara odgovorio je:

– Ma to me uopšte ne zanima, ja sam sebi izabrao i svako će morati da je prihvati –

Kako mnogi u vili misle da je veza sa Izabelom Anderson samo marketinški trik, on se ne obazire puno na to, te je imao jasnu poruku:

– Ma mene to ne zanima, samo mogu i da pričaju, njihov problem –

Po ulasku, svestan je da je izazvao mnogo pažnje medija, ali i društvene mreže gore sa njegovim imenom, shodno tome, kao konkurenciju ne vidi nikoga, jer kako navodi, niko ne može da mu parira.

Ali pošto smo se dotakli teme koja ga je dirnula, Benja je promeni stav. Na pitanje da objsni zašto između njegove atraktivne izabranice i njega postoje svakodnevne svađe i da li je plaši da će veza nakon izlaska da pukne, s obzirom da je Izi izjavila da nije sigurna u ljubav, te da ne može tako brzo nekoga da zavoli, Benja odgovara:

– Ne bih da komentarišem to, svakako će vreme pokazati, ja se nadam da neće doći do toga da se razočaram, to je jedan od razloga zbog kojih moja ajka ne podržava ovu vezu – završio je Benjamin.

I više nego zanimljiv takmičar luksuzne vile, ostao je u nedoumici ko ga ogovara u vili po ,,ćoškovima“, te je odlučio da se ozbiljno pozabavi time, iako je rekao da ga to ne dotiče nešto puno.

Veza sa Izabelom ide krivudavom putanjom, da li će neka nova takmičarka uspeti da rasturi veridbu mladog para, ostaje nam da vidimo.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter