Izvor:
07.03.2017 u 18:45
0

EKSKLUZIVNO ZA HAPPYTV.RS: Subotićeva otkriva u kakvom je odnosu je sa Davidom i u kojim pozama bi imala seks u rijalitiju!

Kako se osećaš nakon Ljubinog izbacivanja iz "Parova"?

– Teško mi je jako i mnogo mi nedostaje, ali se trudim da to ne pokazujem, da moje rijaliti suparnice ne iskoriste to kao još jednu od mojih slabosti.

Šta misliš da li je Ljubin ulazak tebi doneo dobro ili loše, zbog cele priče koja se povela u javnosti?

– Ulazak moje majke je na mene jako pozitivno uticao. Znala sam da mi je tu iskreni prijatelj, neko ko će svakog trenutka da me uteši, da mi pomogne i da mi bude oslonac. ALi isto tako mi je nekad bilo duplo teže, jer svaka uvreda koja je bila njoj upućena i mene je bolela. Teško mi je bilo da gledam kako plače jer je ona za mene simbol snage. Pričala je o nekim našim porodičnim tajnama, o nekim stvarima za koje ja nisam želela da se znaju, možda sam joj u trenutku i zamerila ali ne mogu da je osudim, jer to je ipak naš život ma koliko bežali od toga. Njenim ulaskom smo se zbližile još više, naš odnos se učvrstio.

Da li ti je Ljuba bila podrška tokom rijalitija, s obzirom da jedina nisi plakala kad je ona ispala?

– Za junakom se ne plače. Kada je produkcija uključivala u program, njen glas mi je davao snagu da istrajem u svome, a zamislite kako je na mene uticao njen boravak.

Burno si reagovala na pismo koje je poslao Aleksandar Čabarkapa, koji deo pisma te najviše pogodio?

– Pismo kao pismo me nije povredilo, povredilo me to što je neko ko mi je značio i koga sam volela ide protiv mene. Iako on protiv mene nije rekao ni jednu lošu reč, rekao je mnogo toga protiv moje majke, a samim tim i protiv mene i naše ćerke. Čovek koga sam do sada gledala kao svog princa iz bajke- zaštitnika, je svojim postupcima u toku rijalitija učinio da kad god pomislim na njega vidim samo izdajnika i jadnika koji je spreman na sve da bi dobio par novicskih članaka.

Sada kada se Čabarkapa oženio, da li ćeš ga se konačno odreći i naći novog dečka? Da li ćeš mu dozvoliti da viđa dete?

– Ja sam ga se odrekla. Zar se to ne vidi? Dozvoliću mu da viđa dete jer ono nije ništa krivo, ona želi da viđa svog oca i da provodi vreme sa njim. Ne želim, a opet ne mogu puno da utičem na to, da ona pati kao što sam ja patila kada mog oca nije bilo. Za tri i po godine života moja devojčica sa tatom je provela 3-4 sata.

U kakvim si odnosima sa Davidom?

– Sa Davidom sam u jako lepim odnosima, dečko je fin, zgodan, lepo vaspitan, možda i malo više povučen za mene. Kako vreme prolazi polako se opušta pa mi iz dana u dan postaje sve simpatičniji.Ako mislite na to, nije moj tip muškarca ali je možda baš zbog toga simpatičan. Videćemo..

Kako reaguješ na komentare da si mnogo superiornija od Davida, kao i da je on samo tvoj potrčko?

– To da je on moj potrčko je glupost. Mi smo psihički dva sveta, on je dosta staloženiji, smireniji, razmisli pre nego što kaže bilo šta, dok ja brzo puknem, brzopleta sam jako, odreagujem u sekundi a to nije dobro po mene. Ne mislim da sam superiornija, ali eksplozivnija od njega definitivno jesam.

Da li ti nedostaje ćerka i da li ima još neko ko ti nedostaje pored nje?

– Ćerkica mi jako nedostaje, svakog dana, trenutka, mislim na nju. Razmišljam šta je obukla danas, šta je jela, radila, gde se igrala. Živim za te dane kada mogu da je čujem i kada ona dolazi ovde, i jako sam zahvalna produkciji na tome. Jako je slatka, stalno me pita kad će da dođe na happy da se igra, ona ovo doživljava kao jednu veliku igraonicu, svi su jako fini i ljubazni prema njoj. Nedostaju mi moji prijatelji, porodica, izlasci, šetnje gradom, ali sve će to biti tu i kad ja izađem odavde, tako da ću se skoncentrisati na svoj cilj ovde.

Koga smatraš najboljim prijateljem u kući?

– Moja najbolja prijateljica u rijalitiju je Jelena Krunić, jako oštra, stroga ali i pravična osoba. U poslednje vreme je dolazilo i do sukoba između nas, zamerila sam joj reči koje mi je uputila ali te tri rečenice koje mi se nisu svidele ne mogu da se porede sa onim što je ona učilnila za mene do sada. Postavila se prema meni kao starija sestra i verujem da ćemo se družiti i posle rijalitija. Tu je i Dalila, iako nas dve često upadamo u konflikte, rasprave, zavolela sam je,. Obe smo temperamentne i jako velike svađalice i verujem da ćemo se svađati do kraja, ali naše svađe iza sebe nemaju lošu pozadinu.

Kada gledaš sa distance, sa 20 godina, da li bi opet ponovila romansu sa Čabarkapom i rodila mu dete?

– Iskreno ne znam.

Ukoliko se zaljubiš, da li si spremna za seks sa Davidom pred kamerama?

– Ukoliko se zaljubim, s obrzirom da je ovo moj život i da ja živim ovaj rijaliti, ja ne bi imala problem da imam seks ovde, ali bi se potrudila da to vešto sakrijem. To bi verovatno bila neka tuš kabina, toalet, možda i krevet ali neka manje primetna poza. Ali opet se vraćam na to ako se zaljubim!

happytv.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter