Izvor:
18.12.2018 u 17:22
0

EKSLUZIVNO ILIJANA VAGIĆ POSLE „PAROKVIZA“ ZA HAPPYTV.RS: Podelila emotivnu priču od koje zastaje knedla u grlu!

Ilijana Vagić je u jučerašnjoj emisiji bojkotovala produkciju.

Ona je sa Vladimirem Savićem Medom izabrana kao protivnik u kvizu, i on je pobedom poslao Ilijanu u direktno nominovanje.

Ilijana je odlučila da specijalno za Happytv.rs progovori ono što joj leži na duši, i iznese javnosti razlog zbog čega je posustala.

1. Sinoć si nakon poraza u "Parokvizu" direktno nominovana od strane produkcije, nakon čega si izjavila da bi želela da budeš izbačena. Zbog čega si rešila da digneš od ruke od daljeg takmičenja?

– Želalela sam da budem nominovana. Želim da izađem jer mi nedostaje otac,kome treba da se posvetim i obezbedim razne stvari za ishranu protiv raka. Ovde me samo kažnjavaju i šalju u izolaciju, trudim se da budem bolja ali kako vidim ja sam na svakodnevnoj meti. Vreme je novac, ali kako vidi izaći ću bez honorara, pa bolje da izađem onda odmah.

2. U poslednje vreme si u dobrim odnosima sa nekadašnjom ljutom protivnicom Dinom Galorini. Da li ste sada dobre zbog toga što delite krevet, ili je nešto drugo po sredi?

– Da jesam, po prvi put smo skoro pričale normalno, odlična je osoba, oduševila me je. Promenila sam mišljenje o njoj nabolje. Videćemo šta će biti.

3. Ukoliko se desi da u nedelju napustiš šou, da li ćeš sa nekim prijateljima iz rijalitija ostati u dobrim odnosima?

– Jelena, Ivan, Baki, Dina, Saška, Nevena, Anderson, Coka, Lakić, Meda.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter