Izvor:
07.04.2017 u 16:42
0

EMINA ZA HAPPYTV.RS: Između Dalile i Mladena se ništa nije desilo, Dado je nije ni voleo!

Emina Mujić, mama učesnice pete sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" Dalile Mujić, ispričala je danas za Happytv.rs šta misli o odnosu svoje ćerke sa Mladenom Vuletićem, njenom raskidu sa Damirom Solomunom, zbog čega je došlo do svađe između nje i Dade, kao i da li bi podržala Dalilu ukoliko odluči da se vrati Mladenu.

Mi vam sada donosimo prvi deo intervju-a sa njom, a uskoro ćete na našem portalu moći da pročitate i zbog čega se posvađala sa Dadom, da li će podržati Dalilu ako se vrati Mladenu i da li ona njega još uvek voli.

Kako kometarišete Dalilin odnos sa Mladenom i njihovo maženje i ljubljenje?

Ništa se nije desilo koliko sam mogla da vidi, a pratila sam situaciju celo veče. To što se desilo u krevetu je samo razgovor između njih. On je malo popio, videli ste koliki je on, Dalila nije mogla da ga izbaci iz kreveta, mogla je možda ona da izađe ali nije, zašto bi to radila. Tu se najveća prašina digla zbog toga što je u krevetu. Dalila je tog trenutka bila malo slaba, bolesna je digla se prašina i oko Dade, fanova i svega, a možda joj je u tom trenutku odgovaralo to što je Mladen rekao. Dalila uvek nekog dira po kosi, ona je bila premorena, toliko joj se spavalo da je nekontrolisano ruka došla do Mladenove kose, i tako je provukla par puta kroz njegovu kosu.

Da li mislite da je Dado doneo pravu odluku kada je odlučio da ostavi Dalilu, i da li je vama žao zbog toga?

Čim je on tako odlučio to znači da nije ni bilo ljubavi sa njegove strane. Dalila je poštovala njega, ničim nije ugrozila njihovu vezu, čak je u vili i pazila šta radi, a to je meni smetalo. Zašto se ona ne bi družila sa nekim, zezala se, smejala. Suludo mi je to da ona ne može da pleše sa nekim drugom iz vile, jer razmišlja šta će Dado pomisliti. Videlo se koliko je voleo, da je voleo ne bi iznosio gluposti u javnost preko Jelene i Dakija. Nije mi žao jer takvi ljudi Dalili ne trebaju. Ona je mlada ima 23 godine, ide dalje, a momaka će biti i biti.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter