Izvor:
26.08.2019 u 18:01
0

EMOTIVNA PORUKA OD KOJE ĆE VAM SUZE SAME KRENUTI: JELENA ILIĆ OVO NIKADA NEĆE ZABORAVITI! (FOTO)

SADA JE STVARNO KRAJ: ALEKSANDRA MARJANOVIĆ NAPRAVILA PRESEDAN, OVO JE RAZLOG! (FOTO)

Bivša učesnica Parova, Jelena Ilić, podsetila se kako je pre samo godinu dana ušla u vilu Parova! Naime, nju su sustigle emocije koje nije mogla da sakrije pa ih je podelila sa fanovima!

ŠOK ZA SVE FANOVE: DINA GALORINI U MODRICAMA! OVO JOJ JE JEDINA POMOĆ! (FOTO)

Jelena je tada ušla sa specijalnim zadatkom da potpuno razotkrije učesnike Parova, ali u tome nije uspela jer ju je omela ljubav! Ona se upustila u romansu sa Ivanom Marinkovićem, za kog je tada tvrdila da je to samo zbog zatvorenog prostora! Međutim, na kraju se ispostavilo da to baš i nije tako!

VREME JE DA POPRAVI UTISAK: NJEGA STE ZAPAZILI U PRVOJ SEZONI PAROVA, SADA JE SPREMAN ZA NOVE IZAZOVE OSME SEZONE? (FOTO)

Ono što je svima zapalo za oko jeste njena poruka!

Na današnji dan! – glasi tekst poruke upućene fanovima!

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter