Izvor:
26.08.2019 u 17:53
0

STIŽU RODE ILI IPAK NE?: Ava Karabatić progovorila o trudnoći sa bogatim teniserom iz Švajcarske! (FOTO)

ĐININI PRVI UTISCI NAKON ŠTO JE SAZNALA DA JE TRUDNA: "Đole je plakao i tresao se…"! (FOTO)

Voditeljka Ava Karabatić ima razloga za slavlje! Kako smo saznali, ona je u vezi sa švajcarskim teniserom koji je jedan od najbogatijih stanovnika te zemlje. Ava je lepe vesti saznala na odmoru, kada je primetila mučnine, kao i promene u ponašanju.

SNIMILA JE SPOT SA BIVŠIM DEČKOM: Zgodna plavuša zapalila društvene mreže! (FOTO)

Kako je ova vest zabrujala Srbijom, Ava je sada odlučila da prekine tišinu i oglasila se tim povodom. Kako voditeljka tvrdi, ona nije u blagoslovenom stanju.

"Imam male mučnine, ali to je tako kad menjam prostor. Za sada mi je karijera na prvom mestu, ne razmišljam o trudnoći", rekla je Ava.

Ava se trenutno nalazi na odmoru u Crnoj Gori, a kako tvrdi mučnine ima, ali ne zbog trudnoće.

LAKIĆU JE TEŠKO: Želi da zna da li može da računa na Coku! (FOTO)

Voditeljka rijalitija "Parovi" navodi da ne krije da je ludo zaljubljena, identitet svog izabranika ipak nije želela da potvrdi.

BIVŠA TAKMIČARKA PRIZNAJE: Mnogo je dobra u OVOME! Muškarcima neće biti dobro! (FOTO)

Happytv.tv / Alo
Foto:instagram.com/ava_karabatic_official/

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter