Izvor: Happy BSC
28.07.2021 u 20:49
0

EVO GDE SE NATAŠA PAJOVIĆ USELILA: Šta Marko misli o ovome?(GALERIJA)

Bivša učesnica Parova i pobednica prošle sezone konačno je našla mir. Posle brojnih afera, uspela je da se skrasi kod Marka Perovića. 

Nastavili su svoju vezu posle rijalitija i sudeći prema društvenim mrežama, cvetaju im ruže, ali…Bilo je indicija da su raskinuli, no svaki put su demantovali.

VAŽNO:

(UŽIVO) VUČIĆ SE OBRAĆA IZ SKOPLJA: Mini Šengen dobija novo ime, predsednik najavio potpisivanje tri važna sporazuma!

ZAVRŠENA SEDNICA KRIZNOG ŠTABA !Uvodi se treća doza

PRONAĐENI RODITELJI NAPUŠTENOG DEČAKA! Majka prijavila nestanak policiji u vidno alkoholisanom stanju!

TABAKOVIĆ SE OGLASILA: Rast deviznih rezervi nastavljen i u ovoj godini!

Nataša je ovaj put objavila fotografiju iz Markovog stana što govori da je odlučila da se useli. Ljubomora zbog njegovog posla je bila jako izražena, ali je ona odlučila da ga prati u stopu. Uskoro ćemo saznati i da li to Marku odgovara.

Pogledajte fotografiju ispod 

Detalje uvek pratite na Happy BSC portalu

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter