Izvor:
23.10.2016 u 02:57
0

EVO KO SU POTENCIJALNE SNAJKE: Donosimo vam spisak imena budućih učesnica! (FOTO)

Rijaliti program "Snajke" počinje sutra, 23. oktobra u 20 časova, a imena učesnica polako se otkrivaju javnosti. Među njima su i sestričina velike svetske zvezde, zatim dama sa najvećim grudima, Sorajina najbolja drugarica, ali i Lejdi Gaga!

Tako je, u "Snajke" ulazi devojka po imenu Dragana, a prijatelji i rodbina je zovu Lejdi Gaga ili Bombašica. A kakvo iznenađenje je ona pripremila za neženje i gledaoce, saznaćemo uskoro.

Dvadesetjednogodišnja Nađa Nikolić spremna je za novi rijaliti program "Snajke" koji počinje sutra, 23. oktobra u 20 časova, a ona se od svih učesnica istakla jednom rečenicom – da je nevina!

Nađa smatra da se ističe od ostalih devojaka upravo po tome, a da li će neženje znati ovo da cene, videćemo.

Jedna od potencijalnih snajki je Milica Miljković koja je najavila pravi spektakl.

Ona je objasnila zašto je došla, a kada vidite kolike grudi ima, neće vam biti dobro.

Ovo je samo jedan deo budućih snajki koje će da pomere sve granice, a uskoro vam donosimo i još nekoliko takmičara, zato ostanite uz naš portal i prvi saznajte ko će da učestvuje u rijalitiju "Snajke".

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter