Izvor:
04.12.2018 u 18:03
0

GORAN VUJIČIĆ VUYA SAMO ZA HAPPYTV.RS: Primer zvezde koja sija i na koga se gledaoci mogu ugledati sam ja! (FOTO)

Goran Vujičić – Vuya učesnik sedme sezone rijaliti programa "Parovi" bavi se muzikom i predstavlja se kao trpo artist.muzičar i trap artist, inače i diplomirani informatičar i psiholog. Za kratko vreme koliko boravi u vili "Parova" izborio se za pažnju gledalaca ali i fatalne Enise Bajramović. Vuyu smo pitali o prvim utiscima o takmičarima, osećanjima ali i suparništvu.

1. Proveo si nekoliko dana u vili "Parova", kakvi su prvi utisci? Ko ti se od takmičara izdvojio na pozitivan, a ko na negativan način?

Super se zabavljam kroz život prošao sam razne dobre i loše stvari ali ovo je defitnivno nešto drugačije, a mene izazovi lože, tako da sam već pustio svoje korenje u vili, uneo sam energiju koja je podigla atmosferu i šou, a tek sam počeo da se zagrejavam, što znači da žurka još nije ni počela! Enisa mi se svidela jer je borac, Đole je dobar i srčan momak, Nikola je talentovan ali povučen a Mili pravi ulični hasler i rijaliti igrač ali je dobar lik. Negatan vampirski ispijač energije je Marinković koji nema reference, samo iskustvo u rijalitiju, pa može da manipuliše drugima jer nemaju lični stav, karakter, tako da mi ta ekipa izgleda kao neka šlep služba.

2. Priznao si da ti se Enisa Bajramović dopada. Čime te je osvojila?

Ona je lepa i zgodna cura ali ja sam odavno prevazišao takve stvari, tako da me kod nje privukla njena životna priča koja je slična mojoj, jer ljudi koji prežive bol ne mogu biti zli, jer znaju da je karma kurva, tako da sam se kraj nje osetio siguran, za razliku od ostalih koji će ti se smejati i pozdraviti a onda zabiti nož u leđa. Zna ko sam i šta sam, šta volim i tu se pronalazimo.

3. Da li ti smetaju komentari da je Enisa sa tobom kako bi prebolela bivšeg dečka?

Đole je dobar momak i prvi mi je pružio ruku i prepoznao me kad sam ušao i ja ga poštujem i meni može uraditi ili reći šta god, mene to ne može pogoditi, jer sam na najvećem psihičkom levelu u vili i posedujem veliki kvalitet i imam sve reference tako da ona ne traži utehu, već joj pokazujem kako može da uživa da ima nekog da je poštuje i može da joj vrati osmeh na lice.

4. Enisa i ti delite isti krevet, da li publika "Parova" može da očekuje seks u narednom periodu pred kamerama?

Seks smo imali tri puta, jednom u tuš kabini, sinoć i jutos u krevetu, a vi ako niste a znam da jeste uhvatili to, samo čekate momenat. Ja sam iskren i igram srcem za razliku od ovih lažnjaka tako da ne moram mnogo pričati već će moja dela koja su spontana da govore umesto mene.

5. Rekao si da vidiš sebe kao lidera , te da ćeš ugroziti klan Ivana Marinkovića. da li se plašiš da će te takmičari izbaciti jer ih ugrožavaš?

Ja kad sam ušao deset minuta nisam jednu reč rekao, a oni su govorili i tako da je jasno da je ušao neko ko će tim iskusnim rijaliti igračima uzeti "zadnji komad hleba u rijaltiiju.. i to iz usta"! Međutim ta dva igrača su shvatila da sam ja hasler i biznismen, tako da su spustili loptu, a ja prihvatio pruženu ruku, jer vodim se tim oprosti im Bože, ne znaju šta rade. Kvalitetni su igrači i bolje da su okej sa mnom, nego da se ide u mašinu ali igra tek počinje pa ćemo da vidimo ko je kakav zaista. Gde sam i u realnom životu govornik i vođa, a ne pratitelj, berač pamuka, tako da sam došao u Parove samo da pokažem da čovek može da napreduje kada prizna svoje komplekse i poradi na sebi što Ivan neće moći nikada, jer su njegovi kompleksi već hronični. Primer zvezde koja sija i na koga se gledaoci mogu ugledati sam ja, nešto novo, kvalitetno. A on ako je kao "rijaliti zvezda", ja bih rekao ubuđala, koja ne može promeniti čarape i oprati noge da ne bi nas klale za oči. Plašim se samo da Ivan ne ispadne iz rijalitija i završi nezbrinut na cesti jer je krenuo na izvornog zadavača.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter