Izvor: HappyBSC
04.07.2020 u 17:37
0

GORE NEGO U CIRKUSU: Žestoko potkačila bivšeg

Dragana je otvorila dušu i Željku ispričala sve o njenom odnosu sa Urošem. 

Sve je počelom sugestijom mlađeg Jovanovića da Dragana treba da se distancira od bivšeg dečka i dozvoli da vreme pokaže sve kako jeste. 

Dragana je iznenadila sve prisutne a posebno Željka:

OVO MORATE ZNATI

JOŠ JEDAN CRNI DAN! Za 24 sata 325 novozaraženih od korona virusa, OSAM OSOBA PREMINULO

ZLOČIN KOJI JE POTRESAO SRBIJU: Mačka nam pokazala gde je zakopana MALA MARIJA!

KOVID BOLNICA U NAJVEĆOJ ARENI NA BALKANU: Pogledajte kako će izgledati! (FOTO)

BOLEST SE VRATILA MEĐU NAS! Bez molebana u Crnoj Gori!

AKCIJA GORSKE SLUŽBE! Spasioci iz Novog Sada pomogli devojci na Fruškoj gori

– Ne gajim nikakve emocije prema njemu, niti emocije ni simpatije. Završili smo svaku priču i stavljena je tačka – zaključila je Dragana. 

Uroš se okrenuo novoj ljubavi i posvetio Kristini Mažibradi. Draganu je ostavio po strani i ne želi da je se seća kako i ističe. 

Kako će se dalje razvijati situacija saznaćete ukoliko ostanete uz Happy BSC portal i dobijete informacije iz prve ruke.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter