Izvor:
02.11.2016 u 18:12
0

I dalje ga voli? Evo šta je Tijana Ajfon poručila bivšem! (video)

Bivša učesnica najpopularnijeg rijalitija u Srbiji "Parovi" Tijana Maksimović poznatija kao Tijana Ajfon objavila je novi video snimak iz provoda na svom Instagram profilu.

Naime, ona je sa svojim pratiocima podelila kako izgleda jedan njen izlazak, koju pesmu peva i kako se provodi. Međutim, fanovima je nešto drugo zapalo za oko, ili bolje reći za uho.

Pesma koja se čuje u pozadini glasi "Biću zauvek tvoja mala, u srcu čuvaj sve što sam ti dala…". Ovo je nateralo njene pratioce da se zapitaju da li Tići ipak nedostaje neko.

Prva asocijacija na njene bivše ljubavi je svakako Vuk Mob, njena velika ljubav iz "Parova".

Da li to Ajfonka još uvek pati i nije prežalila bivšeg? Ono što je poručila svakako ne bi trebalo da ga ostavi ravnodušnim.

Videćemo šta će se desiti, kada se Vuk oglasi. Možda padne i pomirenje, s obzirom da je Tijana ovako javno pokazala svoje najtananije emocije.

Njen video pogledajte OVDE.

HappyTv.rs
Foto: Instagram/ticamaksimovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter