Izvor:
29.12.2016 u 17:16
0

„IFET“ napravila pometnju u „PAROVIMA“: Vesna i Dalila LUPALE na vrata da IDU KUĆI! (video)

Sinoć je bila prva emisija "Poželi pesmu" u ovoj sezoni "Parova", a produkcija Happy televizije se kao i uvek potrudila da se učesnici dobro zabave i da uživaju uz muziku poznatih estradnih ličnosti.

Ipak, smeh i šalu u luksuznoj vili prekinule su Vesna Rivas i Dalila Mujić koje su se pobunile jer im nije bila puštena njihova omiljena turska serija na Happy televiziji "Ifet".

Bojana, "Ifet" je krenula u 15 časova, a mi smo se lepo dogovorili da će nam produkcija puštati na plazmi da gledamo. Nisam tražila ni frizera, ni manikira, ni pedikira, jedino sam tražila da gledam "Ifet" u 15 časova! – vikala je Rivasova vidno uzbuđena jer produkcija nije ispoštovala njihov dogovor.

Vrti se reklama na plazmi u 15 časova umesto "Ifet". Nije u redu. Bojana, obećaj – bunila se Dalila, a onda je krenula ka vratima s pretnjom da će napustiti "Parove". One su lupale na vratima sve dok ih voditeljka nije zamolila da se vrate i da će se konsultovati sa režijom povodom toga.

Produkcija kaže da će u 15 časova kada niste u programu, vama biti prikazivana serija – saopštila je voditeljka, a Vesna i Dalila su skakale od sreće.

Serija "Ifet" izgleda nikoga nije ostavila ravnodušnim, pa ni učesnike "Parova". Da mladu i lepu Ifet i zgodnog lokalnog taksistu Džemila gledaju i stari i mladi, dokaz su upravo učesnice "Parova" Dalila Mujić i Vesna Rivas koje će, pretpostavljamo, još više biti ljute što su propustile suđenje Ifetinom ocu koji je oslobođen krivice (on je ranio Džemila na dan njegovog venčanja).

Pogledajte video:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter