Izvor:
22.05.2019 u 23:21
0

„IGRA ISTINE“ SKINULA SVE MASKE U VILI: Slađa ŠOKIRALA javnost izjavom o Izabeli, a onda se ustremila na NAJKONTROVERZNIJI PAR!

U toku je "Igra istine" u kojoj se sve karte otvaraju.

Emisiju vodi kontroverzni influenser, Goran Vujičić-Vuya a Đorđe Tomić prvi je ustao da postavi pitanje svojoj cimerki, Slađi Petrović.

-Ivan, Jelena i Slađa non-stop se napušavaju, a ipak druže. Slađo, kako se ti osećaš povodom toga? Zašto se vraćaš u tu družinu, i je l misliš da nemaš sa kim da se družiš?

-Pazi, ja sam osoba koja mogu da sedim sama, ne moram ni sa ćerkom da pričam, sa kojom dve rečenice progovorim u toku dana. Ivan i Jelena imaju gomilu problema, od kojih on većinu uzrokuje. Pali su mi kriterijumi što se prijatelja tiče- kazala je Slađa.

-Ti i Voljenka ste jedine prave dame u vili. Ja te poštujem, mnogo puta si mi dala dobar savet. Nemoj da dopuštaš da ti čovek poput Ivana upućuje uvrede- rekao je Đole.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter