Izvor:
28.12.2018 u 12:27
0

ILIJANA VAGIĆ ŠOKIRALA JAVNOST: Konačno priznala šta je imala sa izvesnom Gabi! (foto)

U toku je "Jutarnja kafica", pored teme na koju takmičari diskutuju oni takođe i komentarišu najzanimljivija dešavanja koja su se dogodila prethodnog dana u vili "Parova".

Shodno tome, voditeljka se dotakla teme koja je uzbrkala javnost.

Naime, Aleksandra Marinković u razgovoru sa Milutinom Radosavljevićem Milijem otkrila je da se Ilijana Vagić zabavljala sa njenom drugaricom, i nakon što je to saznao, njen tadašnji dečko Dika joj je kratku kosu ošišao na kratko.

Ilijani je jako drago što izaziva burne reakcije kod ukućana ali je demantovala njihovu priču rekavši da Gabrijela ne postoji i da su te priče izmišljotine.

Jedina osoba sa kojom sam bila u vezi koja je trajala 5 godina, za koga sam bila verena, sa kojim sam želela i dete, imala itekako emotivan odnos, to je Vladimir Zečević – priznala je Ilijana

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter