Izvor:
10.11.2018 u 16:16
0

IMAM OSEĆAJ DA ĆEMO POSTATI RODITELJI: Coka i Lakić se raduju prinovi?!

Stiže nova rijaliti beba! Nikola Lakić i Aleksandra Tasić odlučni u želji da se ostvare kao roditelji!

Aleksandra Tasić Coka, prevarila je svog dečka u novoj sezoni rijalitija "Parovi" i to sa jednim od najvećih zavodnika, iskunisnim rijaliti igračem, Nikolom Lakićem.

Coka i Lakić imali su manje turbulencije, kada je u vilu ušla njegova bivša devojka, Izabela Alijoski, ali su uspeli da prebrode sve probleme, te uživaju u svojoj ljubavi.

Poslednjih dana se spekulisalo o navodnoj trudnoći Aleksandre Tasić, međutim, Nikola i Coka su stali na put tim pričama i saopštili svojim cimerima, ali i porodici da Coka nije u blagoslovenom stanju.

Međutim, tokom današnjeg dana, Nikola je svojoj devojci saopštio kako je ubeđen da će do kraja rijalitija, Tasićeva ostati u drugom stanju:

– Mi se kao šalimo, Saška trudna, Ružica trudna, na kraju ćeš ti ljubavi da zatrudniš – rekao je Lakić.

– I ja imam taj osećaj.Mislim da prizivamo, ali bih svakako bila srećna da se to dogodi. Samo će da nas strefi –

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter