Izvor:
10.11.2018 u 15:32
0

USKORO ĆE ISPLIVATI I NJEN PRLJAV VEŠ U RIJALITIJU: Jelena Ilić pokušava da sakrije škakljive detalje iz svoje prošlosti, a njeni sugrađani rešeni su u želji da je raskrinkaju!

Telefoni ne prestaju da zvone! Meštani Leskovca se i dalje javljaju, želeći da produkciji otkriiju sve ono što Jelena krije!

Jelena Ilić, atraktivna Leskovčanka, na samom ulasku u rijalitiji je istakla da je motiv njenog učešća isključivo novac, kao i da publika ne može od nje videti neprimereno ponašanje, jer je kako navodi pre svega kulturna, mirna i školovana.

Naizgled ćutljiva Jeca, uspela je da uđe u sukob sa većinom takmičara, a kao razlog tome, navodi njenu vezu sa Ivanom Marinkovićem, koja je mnogima trn u oku.

Ilićeva nerado govori o svojim bivšim momcima, propalim vezama, ali i o poslovima koje je radila.

Gledaoci se u velikom broju javljaju produkciji Happy televizije u želji da raskrinkaju svoju sugrađanku Jelenu, a većina njih je spomenula i barove kao što su Crna mamba i Dva asa, u kojima je sudeći po njihovim rečima, radila Ilićeva.

– Voleli bismo da Jelenu vidimo na poligrafu.Sramota ju je jer je iz Leskovca, a nije je sramota šta je radila i sa kim.Ona je težak folirant, do Ivana joj nije stalo, ta je došla samo kako bi na namazan način došla do nagrade – govori jedna od gledateljki.

Uskoro će i Jelenin prljav veš isplivati na površinu, a kako će Ivan Marinković, njen sadašnji dečko, reagovati kada sazna šta to Jeca krije o svojoj prošlosti?

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter