Izvor:
21.10.2018 u 20:07
0

IPAK SE DESILO: Njihove svađe jedne su od najžustrijih, a sada su zakopali „RATNE SEKIRE“! Da li je OVO odličan potez RIJALITI IGRAČA!?

Uprkos svemu, ovo se desilo!

Njihov sukob datira od ranije, ali svemena na vreme se stiša, a večeras je krunisan i rukovanjem.

Kako je Produkcija objavila ko se nalazi na prvom mestu tabela za izbacivanje, usledilo je polemisanje takmičara oko Ivanove pete pobede ove nedelje sa glasovima, među prvima je ustao Milutin Radosavljević, koji je izjavio:

Meni stvarno nije jasno zbog čega je ovaj čovek ponovo prvo mesto, ponašanje i sve, stvanro mi nije jasno – izjavio je Mili.

Ali kada je ona ustala, nastao je haos u vili jer mu je pružila ruku i čestitala mu pobedu. Ilijana Vagić želela je da pokaže koliki je rijaliti igrač, pa mu je pružila ruku pomirenja, nakon što je izjavila:

Svaka čast Ivane Marinkoviću na ovom plasmanu

Da li će Jeleni prijati što su plavokosa takmičarka, koja mu se do skoro na jednoj od žurki nabacivala i njen dragi zakopali ,,ratne sekire"?

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter