Izvor: Happy BSC
29.07.2021 u 17:08
0

IVAN GAVRILOVIĆ JE POTPUNO PODETINJIO: Šta on ovo radi Milijani?(FOTO)

Bivši učesnici Parova, Milijana Bogdanović i Ivan Gavrilović ludo i nezaboravno provode ovo leto.

Nakon što je Ivanu preminuo otac, on je nastavio svoj život u Užicu sa Milijanom. Čak je odlučio i da je nauči da svira gitaru. Ivan će sve učiniti samo da zadrži mladu Milijanu.

VAŽNO

PETKOVIĆ SAOPŠTIO: Dragici Gašić obezbeđeni lekovi i nova vrata

VUČIĆ IZ SKOPLJA: „Dijalog Beograda i Prištine je nemoguće nastaviti konstruktivno dok Kurti njega ne opstruira“ (VIDEO)

MINISTAR VULIN PORUČIO: Niko nije jači od države i zakona!

PUTIN POSLAO POMOĆ: Ruski avioni gase vatrenu stihiju u Turskoj! (FOTO)

Razlika u godinama između Milijane i Ivana je malo veća, pa se on na sve načine trudi da joj doskoči.

Evo, pogledajte fotografiju na koji način se Ivan Gavrilović trudi da se podmladi. Ups, da li je ovo pristojno, procenirte sami!

Detalji na Happy BSC portalu

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter