Izvor: HappyBSC
09.11.2021 u 13:17
0

IVAN MARINKOVIĆ NA IVICI BEDE: PRODAJE STVARI NA INSTAGRAMU!

Bivši učesnik rijaliti formata Parovi, Ivan Marinković u kom je učestvovao nekoliko puta, oglasio se javno na Instagram nalogu.

Naime, na svom Instagram profilu Ivan je objavio fotografiju zimske jakne, a u opisu je napisao „nenošena jakna, pretopla, meni je velika. Prodajem je ispod scene“.




Mnogi su ga napali što prodaje jaknu svoje bivše verenice Jelene. Nažalost, ostao je u lošem psihičkom stanju, kao i finansijskom, što ga je dovelo do toga da uradi ovaj korak. 

Komentari su brujali na društvenim mrežama, mnogi su zapitali na šta je potrošio pare, a najbrutalniji komentar je bio: „E moj šmekeru, bolje pokloni nekom siromahu i učini dobro, jer ti si dobar čovek. Glavu gore!!!“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter