Izvor:
16.02.2018 u 21:02
0

IVONA PAUNOVIĆ SAMO ZA HAPPYTV.RS: Sve o odnosu sa Markom Perovićem i vezi sa dečkom iz spoljnog sveta! (foto)

Ivona Paunović pridružila se šestoj sezoni i odmah privukla veliku pažnju.

Učesnica je pokrenula spekulacije odnosom sa Markom Perovićem, sa kojim je bila veoma bliska na prethodne dve žurke. Samim tim, mnogi su se pitali kako će novonastalu situaciju u vili prihvatiti njen dečko spolja, Miloš.

Na prethodne dve žurke si se ljubila sa Markom Perovićem. Možeš li nam objasniti prirodu vašeg odnosa?

Marko je moj prijatelj iz spoljnog sveta, neko me ko me zna kakva sam i kako se ponašam, bio je tu u teškim trenucima. Što se tiče našeg odnosa stekla sam najbliži, najprisniji odnos. Prija mi kao osoba i on mi je velika podrška. Vreme če pokazati kako će se naš odons odvijati.

Šta misliš da li će ti momak Miloš preći preko toga?

Kada sam ušla u najgledaniji rijaliti nisam imala Miloševu podršku i ušla sam kao slobodna devojka. Znam da ne voli ovakav format i mislila sam da mi se neće javiti. Ne mogu da ga povredim, niti želim. Ne znam da li će preći preko toga, nisam u spoljnom svetu. Sve bih dala da znam šta misli i kako je.

Izjavila si da ti treba podrška u rijalitiju jer si krhka i osećajna. Da li je to jedini način da opstaneš u rijalitiju?

Naravno da to nije način. Ovde sam ušla kao samostalan igrač koji ima svoj stav i mišljenje. To što sam krhka i osećajna smatram vrlinama, nema veze sa igrom i rijalitijem. Svakom u životu treba podrška, vetar u leđa pa tako i meni. Ja sam samo čovek. 🙂

Da li postoji mogućnost da sa Perovićem ostvariš vezu u nastavku rijalitija?

Trenutno Marko i ja nismo u vezi, vreme je pokazatelj svega. Veoma sam oprezna kada su u pitanju emocije, ako se uskladimo i bolje upoznamo, možda ostvarimo vezu.

Kako komentarišeš postupak Nenada Marinkovića Gasttozza, zbog kojeg je svi ispaštati, kao i ulazak njegovog oca u rijaliti?

Što se tiče Gasttozza napravio je grešku, ja ga ne osuđujem, jer svako od nas pravi greške i uspeh. Sve što je uradio, uradio je sebi, jer ima najveću grižu savest. Mi kao igrači smo kolektivna šteta. Sam njegov postupak zbog ljubavi je za mene fascinantan i podržavam njegovu hrabrost, pronicljivost i dovitljivost. Znam da bi mnogi želeli biti Gasttozz, ali ne mogu. Nisam potron, neka me osude, ali imam svoje mišljenje. Što se tiče Đure, čovek je na svom mestu , šoumen, neko iz naroda, ko je i te kako potreban rijalitiju. Ljudi koji žive u ruralnim sredinama i te kako se prepoznaju i poistovećuju sa njim. Iskrena duša, ima li šta čistije u životu?

Sve vesti o "Parovima" čitajte na Happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter