Izvor: Happy BSC
04.06.2020 u 09:43
0

IZABELIN DEČKO ZAVRŠIO U ZATVORU: Osuđen zbog KRIMINALNIH RADNJI, ona NEMA POJMA šta se DEŠAVA! (FOTO)

Benjamin Spahović u zatvoru je kako se šuška, potpisao ugovor s produkcijom Hepi TV i on će sasvim izvesno biti učesnik osme sezone „Parova“, ili možda devete.

NOGE SU IM SE ODSEKLE: Goca UNELA svojim PRISUSTVOM nemir, LJUBAVNICI PREPLAŠENI! (FOTO)

Problematični Sarajlija izgleda je shvatio da mu je mnogo bolje da bude zatvoren na televiziji i tako zarađuje pare, jer čim se dočepa slobode, on upadne u probleme i završi iza rešetaka. Tako je bilo posle izlaska iz sedme sezone „Parova“, kad je posle nekoliko meseci uhapšen tokom pljačke pumpe. Još je u pritvoru zbog tog krivičnog dela, ali uskoro će na slobodu, gde će čekati početak suđenja.

KRVNIČKI JE PRETUKAO OVU UČESNICU: Ima PODLIVE i plave MODRICE, ovo je STRAŠNO! (FOTO)

Spahović je, podsetimo, u martu ove godine uhapšen zajedno sa izvesnim Nedimom Hasićem jer su opljačkali benzinsku pumpu u Vogošći.

– Policijska potera okončana je u Sarajevu na području opštine Centar hapšenjem dve osobe koje su nešto ranije počinile krivično delo razbojništvo opljačkavši benzinsku pumpu u Vogošći. Jedan od njih dvojice je momak koji je pre nekoliko meseci napustio „Parove 7“, Benjamin Spahović. Tokom potere razbojnici su se autom zabili u policijsko vozilo. Oni su se nakon pljačke u Vogošci dali u beg, a potera je okončana na Kovačićima, kod OHR, gde je saobraćaj bio blokiran – saopštila je tada sarajevska policija.

On je bio u romansi sa Izabelom Alijoski u jednoj od prethodnih sezona u kojoj su boravili zajedno.

Da li joj je on ostao u lepom sećanju, ili pak ne, ostaje da ispratimo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter