Izvor: HAPPYBSC
16.07.2020 u 13:46
0

IZDAJICA! Nije joj POMOGAO kada je BILO NAJTEŽE! Slađa OTKRILA NOVE DETALJE o Pavau!

Slađana Petrović zamerila je Pavau jer je odbio da joj pomogne u teškom momentu. Kada je trebalo da bude suđenje sa Jelenom Golubović Slađa je zamolila Pava da bude uz nju kao advokat ali on je to odbio.  

KORONA U SRBIJI

OVO MORATE POŠTOVATI: Pogledajte zabrane i mere Kriznog štaba koje su od sutra na snazi

Đorđević poručuje: KORONA NIJE SRAMOTA, prijavite ako ste BOLESNI!

JOŠ JEDNA KORONA RAMPA ZA SRBIJU: Italija zabranila ulazak našim državljanima

NOVE MERE VLADE NA JEDNOM MESTU: Šta je obavezno, šta preporučeno, a šta zabranjeno i OD KADA

GRADSKA SEKRETARKA STANISAVLJEVIĆ SAOPŠTILA: Dve ustanove socijalne zaštite u preventivnoj izolaciji

– Ne plašim se Jelene Golubović, trebao mi je advokat, Pavao nije hteo da mi bude advokat, on kaže ovo nije igra, ovo je život, prvi put ove sezone, ja sam ga zamoolila da bude moja pomoć, ali on je to odbio nije hteo da mi pomogne, prvi put sam tražila da stane uz mene i nije stao- rekla   je Slađa, na šta je Pavao pokušao da se opravda.

– Nisam želeo da budem tvoj advokat jer sam pristrasan, jer si ti moja prijetljica i ne bih mogao da budem objektivan – rekao je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter