Izvor: HAPPY BSC
05.06.2020 u 02:20
0

JOŠ JEDAN FATALNI, ZANOSNI POLJUBAC PAO! Odbijala ga je nedeljama, a onda zaskočila! (FOTO)

Igra, prikrivanje emocija ili ljubomora?

Dragana je, znaju i ptice na grani, odbijala nedeljama Uroša koji je hteo dabude sa njom. Patio je dok ga je ignorisala, i dok su je povezivali sa Albertom, Pavaom, Željkom, itd.

Kada se okrenuo ka Zorani, ona je i dalje bila hladna. Iako gaji emocije, neće da se vezuje ejr njegova porodica čini sve da ih razdvoji. On je spreman sa svima zbog  nje da se posvađa. I dalje nije vredelo ništa.

MORATE I OVO ZNATI

OVO JE PRESTONICA NOVOG SVETSKOG PORETKA Veliki su prijatelji Srba, a oznenadiće se šta se krija iza svega! (GALERIJA)

TAJNI TRIK BAŠTOVANA Dodajte samo kašiku na stabljiku vaše biljke i gledajte šta se događa

ĐOKOVIĆ UHVAĆEN U NOĆNOM PROVODU! Devojke ga obletale, a on gledao samo NJU! (FOTO)

ZVEZDA TURSKE SAPUNICE NA HAPPY TV! Plavooka lepotica Merjem: Radim vrlo čudne stvari!

ALi kako to obično biva, kada nekom popusti volja, ili interesovanje, i krene ignorisanje, toj osobi zafali pažnje i tek onda, često kasno, shvati šta je izgubla.

Kada je Uroš počeo da zavodi Kristinu, Gagi se upalila lampica!

Dok se on raspravljao sIzabelom, Gaga je uletela i počela da mu se unosi u facu, besna, ali i uzbuđena. Ljubila ga je svud, pokušala je i u usta da ga poljubi, radila je jedno a pričala drugo:

-Neću da budem s tobom nikad, razumeš? Idi spavaj s ovim tvojim „lakim“ devojkama.

On ju je uhvatio strasno za glavu, za struk, gde je stigao i govorio:

-BIĆEŠ MOJA! Kunem ti se. Vani ćeš biti sa mnom!

-Neću nikad, zaboravi! – vikala je Dragana a onda  ga je tad brzinski poljubila, ali zanimljivo, on je odbijao i okretao glavu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter