Izvor:
11.01.2017 u 00:48
0

Konačno otkriveno: Evo da li je Aleksandra u kontaktu sa Čabarkapom, ocem njenog deteta! (video)

Jedna od najkontroverznijih učesnica pete sezone najgeldanijeg rijalitija "Parovi" Aleksandra Subotić, otkrila je sinoć da li je još uvek u kontaktu sa ocem njenog deteta, Aleksandrom Čabarkapom.

Naime, ta veza je uzburkala našu javnost, jer je Čabarkapa bio u vezi sa njenom majkom Ljubom Pantović, i za vreme te veze napravio dete Aleksandri.

Ona je zbog toga stavljena na stub srama, a u rijaliti je ušla baš iz razloga kako bi promenila sliku o sebi, i pokazala da nije takva devojka kako se o njoj priča u javnosti.

Ona je odlučila da sinoć ode na poligraf, i otkrije ceo svoj život.

Jedno od pitanje bilo je i to da li je prekinula svaki kontakt sa ocem svog deteta.

Aleksandra je odgovorila da je to istina i da ona nema kontakt sa Čabarkapom, a pogotovo ga nema od kada je u rijalitiju.

Ovaj njen odgovor poligraf je prepoznao kao istinu.

Pogledajte:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter