Izvor: Happy BSC
04.06.2020 u 09:15
0

KRVNIČKI JE PRETUKAO OVU UČESNICU: Ima PODLIVE i plave MODRICE, ovo je STRAŠNO! (FOTO)

Od anonimne radnice komunalnog preduzeća u Svilajncu Žizela je za kratko vreme prešla put do internet zvezde i učenice rijaliti programa „Parovi“.

STEFAN MOLI ZA OPROŠTAJ: Šalje SKUPE POKLONE, Izabelina REAKCIJA je NESVAKIDAŠNJE! (FOTO)

Prepoznatljivost je stekla učešćem u emisiji Sve za ljubav“. Dok je posebnu pažnju javnosti skrenula svojim „lajvovima“, odnosno uključenjima uživo na društvenim mrežama u kojim je komentarisala razne situacije, događaje, poznate ličnosti, ali i pričala o svom životu. Klipove je počela da snima, kako je sama rekla, iz dosade i nije ni sanjala da će je to dovesti do televizije i rijaliti programa. Odlučila je da uđe u rijaliti kako bi decu i mlade naučila da ne prave predrasude prema onima koji su drugačiji, te da im prenese svoju ljubav prema selu i poslovima na selu.

DVE DISKVALIFIKACIJE ZA JEDNO VEĆE: Ulazak POMRSIO konce, BORBA tek sledi! (FOTO)

Podsetimo, Žizela je u „Parovima“ pričala kako ju je bivši dečko tukao pred ljudima koji su to sve javno gledali.

Svi oni koji su ikada čuli za Žizelu, onda je jednostavno nemoguće da nisu čuli i za još jedno ime, a to je Bufta. Bufta je bio Žizelina najveća ljubav. Čovek koji sa njom radio u komunalnom preduzeću u Svilajncu.

BIZNISMEN JE BESNIM DŽIPOM DOVEO U RIJALITI: Pratiće u STOPU prvu RIJALITI DEVICU! (FOTO)

Žizela je rekla da su se oni viđali tajno u toaletu u komunalnom preduzeću, ali da Bufta nikada nije želeo javno sa njom da ga drugi vide. Ona je za to krivila njegovu majku, za koju je rekla da Bufti kreira sve u životu.

Žizela je smatrala da njegova majka misli kako ona nije dovoljno dobra kako bi bila žena ili devojka njenom sinu, te da je nejgovu majku sramota Žizele zbog njenog materijalnog stanja i kožnog oboljenja.

Ona je danas srećna i udata za drugog muškarca, Bufta joj više nije ni na mapi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter